Foto/video

Her er lige et par videoer, som jeg syntes var lidt sjove at have med på siden.

Første video er fra sept. 2014, hvor jeg testede et nyt lille action kamera (SJ4000 Sports DV) som jeg fik af min hustru i fødselsdagsgave. Videoen er klippet samme af  klip fra en træning på Roskilde Race Center (Hedeland) d. 11/9 2014. Sammenlignet med et langt dyrere GoPro er jeg godt tilfreds med kvalitet, som uden problem kan måle sig med et GoPro! – døm selv!

Anden video er fra mit første år som aktiv kører og er fra finalen ved 1. afd. af DM i Futura på Københavns Gokartbane d. 17. april 2011, hvor jeg vandt i klassen Futura XL.

Læg mærke til karten der komme flyvende inde i “hårnålen” med blokerede bagdæk helt i starten (0:16) – det var mig i en voldsom satsning på at tage et par placeringer efter at have startet langt tilbage i feltet. Jeg kører med #73, hvid hjelm med mørkt visir og hvid kart med bred sort bagkofanger – kan være lidt svært at spotte nr. på karten. Videoen kan ses i Fuld HD


Klik på billedet og nyd et filmklip af karting for over 40 år siden!
World Karting Championship 1970, Thiverval, Frankrig.

Dette fine filmklip viser Københavns Gokartbane tilbage i 1965. Filmen er en produktion fra DR, og var en del af en udsendelse der hed FRAGMENTER AF EN LØRDAG.


Comments are closed.