Flemming øverst på podiet

D. 24/8 deltog Flemming (#26) og Martin (#41) i sæsonens sidste ”onsdagsløb” på Københavns Gokartbane. Som ved de øvrige træningsløb i denne sæson, var gokartkørere i alle klasser mødt talstærkt frem.

Martin fik desværre endnu engang lidt bøvl med sin motor og måtte derfor udgå fra løbet.

Flemming skulle starte som ”master” (forrest) i det første heat, men en ledning til startmotor var hoppe af, så karten ikke kunne starte. Han fik dog gang i karten og kunne køre ud lige foran feltet som var på vej rundt på opvarmningsomgangen. Han prøvede at køre sig op til feltet, som fik en ekstra opvarmningsomgang, men han nåede ikke helt frem til feltet da starten endelig gik. Han fik alligevel kørt sig frem til feltet og vandt nogle placering i ”Futura XL” kampen.

I dagens 2. heat, skulle han så starte helt bagerst, men efter et par tætte kampe, fik han kørt sig frem på en placering der, betød at han blev dagens vinder i XL-klassen.

Næste store udfordring bliver på lørdag d. 3/9 på Københavns Gokartbane, hvor Flemming og Kristian stiller til start i 3. afd. af Sjællandsmesterskabet i Futura XL. Det bliver Flemmings første ”rigtige” løb, da han hidtil kun har deltaget i træningsløbne på banen.

Der er træning og tidstagning om formiddagen og 3 heats i hver klasse om eftermiddagen. Alle er velkommen til at komme ud og se løbet.

Adressen er:

Københavns Gokart Bane – Kraftværksvej 10 – 2300 København S

Se mange flere billeder fra løbet her: LINK

This entry was posted in Sidste nyt.... Bookmark the permalink.

Comments are closed.