God start på første del af sæsonen 2013

Untitled-1-2Foto: Kristian i KZ2-karten på Kbh. Gokartbane ved 1. afd af Dansk Super Kart
 

Første halvdel af gokartsæsonen 2013 er snart overstået og Flemming (#26) og jeg (Kristian – #73) har sammen med HK Motorsport haft fuldt program i hver vores løbsserie og det er blevet til masser af gokartløb samt en træningsweekend i Sverige – jo, vi har ikke kedet os!

ROTAX MAX CHALLENGE – DD2 Master

DSC_0195

For Flemming blev debuten i DD2 Master en stor udfordring. Hans første løb var den føste weekend i april, hvor han debuterede i Rotax Max Challenge (RMC). Det var hans første ”åbne løb” og første gang han sad i DD2-karten, var ved lørdagens 1. træning! Flemming har kun kørte lidt klubløb i Super Rock og Rotax Senior, så det var lidt af en udfordring, at kaste sig ud i en ny kart og klasse uden i forvejen at have trænet!

Flemming blev godt dus med sin kart hen over weekenden, men det var ikke uden dramatik, da han bl.a. havde et voldsomt uheld i søndagens 1. pre finale. Flemming spandt rundt i forbindelse med starten og ramte hårdt ind i dækbarrieren ved den første flagpost. Selv om det så voldsomt ud, så slap både Flemming og kart uden skrammer!

Flemming har gennem de 4 første løb RMC forbedret sig fra gang til gang og det har bl.a. resulteret i to flotte 3. pladser i de seneste to løb i RMC.

DSC_1707

Foto: Flemming på podiet ved. 4. afd. af RMC på Als d. 8.-9. juni 2013
 

Flemming har sammen med HK Motorsport kørte de første 4 afdelinger af RMC på følgende baner: Midtjysk Gokartbane (Ikast), Barmosen (Vordingborg), Rødby Gokartbane og senest på Sønderborg Race Center på Als.

Jeg har været hans mekanikker ved de 3 løb, da min løb har ligget i andre weekender. Næste løb er i Thy den sidste weekend i juni og så holder vi en tiltrængt sommerferie!

DANSK SUPER KART – KZ2 XL

DSC_0061

Jeg (Kristian) har år debuteret Dansk Super Kart (DSK) i KZ2 (gearkart) efter at have kørt Rotax DD2 i 2012. Jeg nåede kun at teste i karten ganske kort tirsdag og onsdag forud for det første løb i DSK på Københavns Gokartbane midt i april. Den største udfordring var ikke gearkarten eller det at jeg skulle dyste mod landets bedste KZ2-kørere – nej, det de hårde fysiske påvirkninger, som kombinationen af Københavns Gokartbane og KZ2 giver! Det er en meget stor fysisk belastning, særligt for nakkemuskulaturen, som i sidste ende betyder, at man kan ende med ikke at kunne holde sit hoved, gennem de mange hurtige højresving! Jeg fik dog kørt en masse omgange både lørdag og søndag og fik dermed godt styr på den nye kart og det at køre med 6 gear i forhold til kun 2!

DSC_0075

Foto: Fra DSK i Rødby, hvor jeg desværre fik motorskade om søndagen!
 

Jeg har overstået de første 3 løbsweekender i DSK (2 løb pr. weekend) og er dermed halvejs de 6 afd. med 12 løb i alt. Jeg mangler stadig lidt fart for at kunne køre med om de “sjove placeringer” i min klasse (KZ2 XL), men så længe jeg forbedre mig fra løb til løb, så er jeg godt tilfreds!

_______________________________________________

 Her et par billeder fra de forskellige løb i foråret:

DSC_0033

DSC_0001

DSC_0003

DSC_1687IMG_1009IMG_0381DSC_0854

DSC_0903DSC_0911DSC_0965

DSC_0066

Denne video er af Flemmings ullykke i det første løb i år. Det ser voldsomt ud, men heldigvis kommer han ikke noget til! 

This entry was posted in Sidste nyt.... Bookmark the permalink.

Comments are closed.