Så langt, så godt…

Sommeren er over os (selv om det ikke kan ses på vejret!) og gokartsæsonen er snart på vej ind i anden halvdel af sæson 2012.

Jeg (Kristian) har haft et spændende forår sammen med HK Motorsport, hvor jeg har deltaget i 4 ud af de første 5 Rotax Max Challenge (RMC) i klassen; Rotax Max DD2 Master.

Modsat sidste år, har jeg ikke fået trænet i gokarten mellem løbene i år, så det har været en noget af en udfordring at deltage i hvert løb og at det tilmed også er i den ny klasse har ikke gjort udfordringen mindre – men sjovt har det været!

Resultatmæssigt ligger jeg pt. på en samlet 5. plads i mesterskabet RMC og DM og en på 4. plads i Sjællandsmesterskabet, hvilket jeg er fuldt tilfreds med som rookie i klassen.

Inden vi gik på sommer ferie kørte Flemming og jeg en tur til Rødby Gokartbane for at mødes med alle de gamle venner fra Hammersholt Karting Klub, som havde deres årlige sommerweekend med hygge og træning. Det var Flemmings første tur i sin kart i år og en god anledning til at få “rystet støvet af”.

(Se alle billederne fra en super hyggelig dag på Rødby Gokartbane, med alle de gamle venner fra HKK – LINK)

Flemming satser ikke på at køre løb i år, men hvem ved, når han nu har fået gang i karten, så kan det hurtig ændre sig.

Læs mere fra de forskellige løb på HK Motorsport’s hjemmeside under “Nyheder”: LINK

Foto: Kristian i den hurtige Zanardi – Rotax DD2
 
Foto: Travlhed i teamteltet hos HK Motorsport ved RMC i Rødby
 
Foto: Flemming i sin Zanardi – Rotax Max Senior – Rødby 2012
 
This entry was posted in Sidste nyt.... Bookmark the permalink.

Comments are closed.